پروژه Spatial دانشنامه

معرفی و بررسی پروژه Spatial و پلتفرم متاورسی آن

  • توسط apeman
  • 8 دقیقه

امروزه اکثر کاربرانی که در بازار های ارز دیجیتال فعالیت دارند، با متاورس و nft ها آشنا هستند. متاورس یک تکنولوژی و به نوعی یک تحول در دنیای فناوری اطلاعات محسوب می شود. در این فضا فعالیت های مختلفی مانند کسب درآمد از طریق خرید و فروش زمین و غیره و نیز انجام بازی و سرگرمی بر بستر اینترنت امکان پذیر خواهد بود. در متاورس پلتفرم های مختلفی وجود دارند که به واقع گرایانه کردن آن کمک خواهند نمود. یکی از این پلتفرم ها پروژه Spatial می باشد که یک پروژه متاورسی و به کاربران احساس حضور دنیای واقعی و فیزیکی را می دهد. در این مقاله قصد داریم در مورد پروژه Spatial و ویژگی و تجهیزات آن بیشتر صحبت کنیم. در ادامه همراه ما و وب سایت تخصصی ان اف تی چیست باشید.

پروژه Spatial چیست؟

پروژه Spatial چیست؟

در ابتدای این مقاله به بررسی و معرفی کامل پروژه Spatial خواهیم پرداخت. همان طور که در مقدمه نیز گفته شد پروژه Spatial یکی از پلتفرم های متاورسی می باشد که برای ورود به دنیای متاورس از آن استفاده می شود. این پروژه سال 2016 میلادی در شهر نیویورک راه اندازی شد و هدف اصلی آن توسعه و آسان نمودن تعامل سه بعدی برای کاربران می باشد.

با استفاده از این پلتفرم کارمندان کمپانی هایی مانند  Mattel، BNP Paribas و Enel Group در یک فضای مجازی با قابلیت واقعیت افزوده به تعامل و همکاری با یکدیگر می پردازند. در واقع از این پلتفرم برای ملاقات های کاری به صورت کاملا مجازی و واقع گرایانه استفاده می شود.

این پروژه امکان اجرا روی هدست های واقعیت مجازی را دارد و به کارمندان امکان شبیه سازی محیط کار فیزیکی را خواهد داد. از ویژگی های منحصر به فردی که پروژه Spatial دارد این می باشد که با صدا و کنترل های تعاملی کاربران احساس حضور در محیط کار واقعی را تجربه خواهند نمود.

برای اجرای مستندات مختلف مانند تصاویر، پی دی اف ها، ویدیو ها و غیره کافی است از حرکات دست و یا دستورات صوتی استفاده شود. در بخش های بعدی با ویژگی و تجهیزات این پلتفرم بیشتر آشنا خواهیم شد.

هدف از خلق پروژه Spatial چه بود؟

حال در این قسمت نوبت به پاسخ این سوال می رسد که هدف از خلق پروژه Spatial چه بود؟ در پاسخ به این سوال باید گفت در بخش قبل نیز اشاره شد هدف اصلی پروژه Spatial توسعه و آسان نمودن تعامل سه بعدی برای کاربران می باشد.

در واقع از این پلتفرم برای ملاقات های کاری به صورت کاملا مجازی با استفاده از تجهیزات مخصوص استفاده می شود. با استفاده از این پلتفرم امکان برقراری ارتباط از راه دور با سایر همکاران، خلق آواتار در فضای مجازی و سه بعدی و نیز مدیریت پروژه ها و غیره به کمک صفحه نمایش وجود خواهد داشت.

یکی از مواردی که احساس نیاز به پروژه Spatial را بیشتر نمود شروع و همه گیری بیماری کرونا در سراسر جهان بود. این پلتفرم که یک نسخه پولی یا پرمیوم نیز دارد با شروع کرونا این نسخه را رایگان کرد. به کمک این نسخه کارمندان امکان تعامل راحت تر با ویژگی های خاص تری را داشتند و با افزایش دورکاری ها از این پلتفرم بیشتر استفاده شد.

با شروع پاندی کرونا علاقه به استفاده از این پلتفرم با رشد بی نظیری مواجه شد به طوری که شرکت ها، بیمارستان ها و مدارس زیادی از آن استفاده نمودند. هدف بلند مدت پروژه Spatial این است برای هر کسب و کاری متناسب با نیاز آن ها فضا و امکانات متنوع و متفاوتی را به کاربران آن بدهد.

یکی دیگر از اهداف خلق این پروژه این بود تا هنرمندان و سازندگان توکن های ان اف تی بتوانند مجموعه ها و آثار خود را در این فضا به اشتراک بگذارند و از این طریق موفق به کسب در آمد شوند. همچنین کاربران با کمک این پروژه قادر خواهند بود زمین هایی در متاورس برای خود ایجاد کرده و از طریق املاک مجازی آن را معامله کنند.

آیا پروژه Spatial رایگان است؟

آیا پروژه Spatial رایگان است؟

حال در این بخش برای بررسی رایگان بودن این پروژه باید گفت در قسمت قبل نیز اشاره کردیم که با استفاده از این پلتفرم امکان برقراری ارتباط از راه دور با سایر همکاران، خلق آواتار در فضای مجازی و سه بعدی و نیز مدیریت پروژه ها و غیره به کمک صفحه نمایش وجود خواهد داشت.

یکی از مواردی که احساس نیاز به پروژه Spatial را بیشتر نمود شروع و همه گیری بیماری کرونا در سراسر جهان بود. این پلتفرم که یک نسخه پولی یا پرمیوم نیز دارد با شروع کرونا این نسخه را رایگان کرد.

پروژه Spatial دارای چه ویژگی هایی است؟

در این بخش از پست به مهم ترین قسمت آن یعنی بررسی ویژگی های پروژه Spatial خواهیم پرداخت و همه آن ها را تک تک بررسی خواهیم کرد. این پروژه از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار است که آن را از سایر پلتفرم ها متمایز نموده است. برخی از این ویژگی ها در این بخش مورد بررسی قرار گرفته اند که عبارتند از:

  • امکان اجرای پروژه روی اکثر هدست های واقعیت مجازی مانند  Hololens، Oculus و HTC Vive
  • امکان اسکن دنیای واقعی و آپلود آن در قالب آواتار برای استفاده در متاورس
  • آسان کردن ملاقات های کاری به صورت کاملا مجازی و واقع گرایانه با ارتباط از راه دور با همکاران در سر تا سر جهان
  • استخراج فایل ها از کامپیوتر و اجرای مستندات مختلف مانند تصاویر، پی دی اف ها، ویدیو ها و غیره با استفاده از حرکات دست و یا دستورات صوتی
  • جستجو در اینترنت به کمک قابلیت هایی مانند دستورات صوتی و یا حرکات دو انگشت در هوا
  • امکان استفاده رایگان از نسخه پرمیوم این پلتفرم برای کسب و کار های مختلف
  • بررسی اشیای سه بعدی و اشتراک گذاری ویندوز و سایر اپلیکیشن ها از کامپیوتر شخصی
  • به اشتراک گذاری ان اف تی ها و کسب درآمد از آن ها توسط هنرمندان
  • ایجاد زمین های متاورسی و امکان ساخت املاک مجازی با هدف خرید و فروش این زمین ها
این پروژه بر روی هدست های مجازی قابل اجرا است؟

این پروژه بر روی هدست های مجازی قابل اجرا است؟

در این بخش این سوال پیش می آید که این پروژه بر روی هدست های مجازی قابل اجرا است؟ که در مورد آن صحبت خواهیم نمود. همان طور که گفتیم این پروژه قابلیت اجرا روی همه هدست های واقعیت مجازی را خواهد داشت. با استفاده از این هدست ها ملاقات های کاری در دنیای واقعی شبیه سازی خواهند شد. در نتیجه باعث همکاری و تعامل بهتر در بین کارمندان یک شرکت خواهد شد. این پروژه روی هدست های مجازی مانند  Hololens، Oculus و HTC Vive قابل اجرا می باشد.

برای استفاده از پروژه Spatial به چه تجهیزاتی نیاز است؟

به طور کلی برای پاسخ به این سوال باید گفت برای برای استفاده از پروژه Spatial نیاز به تجهیزات واقعیت مجازی مانند هدست هایی که در بخش نیز به آن اشاره شد داریم. در کنار این تجهیزات نیاز به استفاده از کامپیوتر یا لپ تاب وجود خواهد داشت.

با این برای استفاده از پروژه Spatial بدون نیاز به هدست های مجازی، این پروژه نسخه هایی را مخصوص مروگر توسعه داده است. به کمک این نسخه کاربرانی که از این تجهیزاتی مثل هدست برخوردار نیستند نیز توانایی برقراری ارتباط و استفاده از آن را خواهند داشت.

استقبال از این پروژه چقدر بوده است؟

در پایان این برای پاسخ به این سوال که استقبال از این پروژه چقدر بوده است؟ باید گفت این پروژه با توجه به ویژگی ها و قابلیت های گوناگونی که دارد توانسته است کسب و کار های مختلف را به سمت خود جذب کند. این کاربرد ها که چیزی فراتر از واقعیت است با استقبال کمپانی های مختلف مانند  Mattel، BNP Paribas و Enel Group مواجه شده است.

یکی از مواردی که احساس نیاز به پروژه Spatial را بیشتر نمود شروع و همه گیری بیماری کرونا در سراسر جهان بود. به کمک این نسخه کارمندان امکان تعامل راحت تر با ویژگی های خاص تری را داشتند و با افزایش دورکاری ها از این پلتفرم بیشتر استفاده شد.

با شروع پاندی کرونا علاقه به استفاده از این پلتفرم با رشد بی نظیری مواجه شد به طوری که شرکت ها، بیمارستان ها و مدارس زیادی از آن استفاده نمودند. هدف بلند مدت پروژه Spatial این است برای هر کسب و کاری متناسب با نیاز آن ها فضا و امکانات متنوع و متفاوتی را به کاربران آن بدهد.

سوالات متداول

آیا پروژه Spatial رایگان است؟

یکی از مواردی که احساس نیاز به پروژه Spatial را بیشتر نمود شروع و همه گیری بیماری کرونا در سراسر جهان بود. این پلتفرم که یک نسخه پولی یا پرمیوم نیز دارد با شروع کرونا این نسخه را رایگان کرد.

پروژه Spatial دارای چه ویژگی هایی است؟

امکان اجرای پروژه روی اکثر هدست های واقعیت مجازی، آسان کردن ملاقات های کاری به صورت کاملا مجازی و واقع گرایانه با ارتباط از راه دور با همکاران، بررسی اشیای سه بعدی و اشتراک گذاری ویندوز و سایر اپلیکیشن ها از کامپیوتر شخصی، ایجاد زمین های متاورسی و امکان ساخت املاک مجازی، به اشتراک گذاری ان اف تی ها و کسب درآمد از آن ها توسط هنرمندان و غیره.

پروژه Spatial چیست؟

پروژه Spatial یکی از پلتفرم های متاورسی می باشد که برای ورود به دنیای متاورس از آن استفاده می شود. در واقع از این پلتفرم برای ملاقات های کاری به صورت کاملا مجازی و واقع گرایانه استفاده می شود.

5/5 - (6 امتیاز)
apeman

apeman

اولین سایت تخصصی NFT را در سال 2022 به تاسیس کردم. هدف ما گسترش دانش در حوزه توکن های غیرمثلی است.

0 نظر

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها